I dreamed I could fly out in the blue

kira2 belakangan ini, gw lg ngerasa down bgt, ga tau mungkin krn kecapean aja, mgnk jg krn kesepian, yg emang wajar bgt dialamin ama stiap manusia, bahkan yg pacarnya lebih dr 1 jg bs ngerasain hal itu. saat gw ga ada kerjaan, gw iseng bikin set di polyvore, diinspirasiin dr lagunya roxette yg wish i could fly. gw jd sukkaaa bgt ama lagu itu. gw emang mikir, kynya enak ya klo bisa terbang, gw bs nge-refresh otak gw dgn kemampuan terbang gw, but its riddiculous, it just a dream, that only a miracle can make it come true..
I dreamed I could fly out in the blue
I dreamed I could fly out in the blue by sarahsita hendry(is sad)

Wish I Could Fly – Roxette

Halfway through the night
I wake up in a dream
Echoes in my head
Make every whisper turn into a scream

I dreamed I could fly
Out in the blue
Over this town
Following you
Over the trees
Subways and cars
I’d try to find out
Who you really are

In the middle of the night
Cool sweatin’ in my bed
Got the windows open wide
Thinkin’ about all the things you said

I wish I could fly
Out in the blue
Over this town
Following you
I’d fly over rooftops
The great boulevards
To try to find out
Who you really are
Who you really are

I wish I could fly now
I wish I could fly now
I wish I could fly now

I wish I could fly
Around and around
Over this town
The dirt on the ground
I’d follow your course
Of doors left ajar

To try to find out
Who you really are
Who you really are

Fly, fly, fly
I wish I could fly

I wake up in a dream
(in the middle of the night)
I wish I could fly…
(in the middle of the night)
I wish I could fly

Advertisements

7 Comments

Filed under me in me, poems n songs

7 responses to “I dreamed I could fly out in the blue

  1. Danisha Dalam Blog

    tau lagunya Roxxete yg “Alone” ga??
    judul lengkapnya apa ya??
    mau donlot lagu itu tapi ga dapet2,,ehhehe..

  2. Danisha Dalam Blog

    eh, ga jadi deh,,
    ternyata stelah bertanya sma Om Google, yang nyanyo “ALone” itu bukan Roxette, melainkan Heart..
    hehe

  3. febri :)

    kereeenn polyvore nyaa! 😀

  4. Master_of_ugal_ugalan

    udaaah.. naek pesawat kan berees. skalian ambil executive class.heheehe

  5. nityamonto

    aduh sarahh.. akhir2 ini kmu feeling blue skali.. sm kyak gw.. iihihi

  6. nenoneno

    Polyvore-nya kayak lukisan klasik Cina (apa Jepang ya?), keren. hihi.. tapi kenapa ya saya ga bisa Polyvore-an di kompi rumah? huhuhu sedih! ):

  7. Helena Hotmonica

    jangankan kamu.
    aku jg pengen terbang kook..

    😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s