Last Kiss


last kiss by sarahsita hendry

Pearl Jam – Last Kiss

Where, oh where, can my baby be?
the lord took her away from Me.
shes gone to heaven, so Ive got to be good.
so I can see my baby when i Leave this world.

We were out on a date in my daddys car.
we hadnt driven very far.
there in The road, straight ahead.
a car was stalled, the engine was dead.

I couldnt stop, so I swerved to the right.
Ill never forget the sound that
Night. the screamin tires, the bustin glass.
the painful scream that I heard Last.

Oh where, oh where …, can my baby be?
the lord took her away from me. shes gone
To heaven, so Ive got to be good.
so I can see my baby when I leave this world.

When I woke up the rain was pourin down.
there were people standin all around.
Something warm flowing through my eyes.
but somehow I found my baby that night.
I lifted her head, she looked at me and said.
hold me darling, just a little While.
I held her close, I kissed her our last kiss.
I found the love that i Knew I had missed.

Well now shes gone. even though I hold her tight.
I lost my love, my life, That night.

Oh where, oh where, can my baby be?
the lord took her away from me. shes gone To heaven, so Ive got to be good.
so I can see my baby when I leave this World.

note :
1. oooh shshshshiiit! this song is extremely terrific.. but i love these lyrics. so romantic n touching..
2. umm, sebagai orang berpendidikan, hendaknya kita mengganggap jatuh cinta adalah sesuatu reaksi kimia yang normal dan wajar, serta juga sebagai proses generativitas. untuk itu, saya mengharapkan dari para visitor, maknai gambar di atas bukan sebagai sesuatu yang ‘wah’, ‘porn’, atau sejenisnya melainkan sebagai sebuah gambar, berupa bukti indahnya sebuah cinta, yang sudah Tuhan berikan ke kita ummatNya.. thank you.. =)
Advertisements

5 Comments

Filed under poems n songs

5 responses to “Last Kiss

  1. Susy Ella

    hehhehe sarah….sorry ya…ella salah namanya…maklum kemaren itu internetnya lagi lemot banget…jadi gw pun ikut2an lemot hehehhee…ella juga udah add tuh link-nya

    “last kiss”….salah satu lagu favorit ella nih….emang dah jadul banget sih….jaman ella SMA dulu….tapi masih suka dengerin di winamp….pearl jam emang keren

  2. Susy Ella

    mau nanya….sarah kalo mau bikin tulisannya di atur per categories itu gimana? kayak yang blog sarah….makasih

  3. Anne!

    whew. fotonya keren banget tuh. siapa yang ngediiitt…? mantaappp
    lagunya juga gak kalah keren…

  4. evelynpy

    waduh ini lagu kesukaan aku banget nie pas jamannya aku masi SMP, langsung histeris deh kalau aku dengerin lagu ini di radio yang khusus memutar lagu2 jadul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s